top of page

Keymark Aanvragen

Hieronder leggen we uit hoe we in samenwerking met jou een nieuwe keymark ontwikkelen.

In de basis vragen we de commitment voor de afname van 110 Keymarks. De inkoopprijs per stuk 4,05. De totaalprijs van een starterkit is dan dus € 445,50 ex btw. Daarnaast leveren wij ook éénmalig een gratis display voor de Keymarks. Dan kan je ze gelijk op een toffe manier presenteren!

Domtoren.jpg

Stap 1: Landmark aanvragen

Jij geeft aan welke landmark je graag wil hebben. Wij oriënteren ons op jouw landmark en de haalbaarheid van een 3D print.

Jij belooft een van afname van 110 keymarks, of bij het tussentijds afbreken van het proces een betaling van 55 keymarks (50%). Hiervoor krijg je ook een factuur.

Screenshot 2023-09-21 at 14.18.24.png

Stap 2: 3D model maken

Nu gaan wij de landmark ontwerpen en geven we een indicatie van de doorlooptijd. Ook vragen wij een aanbetaling van 50%. Normaal gesproken duurt het zo’n 2-3 weken na de aanbetaling tot het eerste ontwerp af is.

Torens_0048_Texel Rood Wit.jpg

Stap 3: Prototype

Als het 3D model af is sturen wij een paar keymarks van jouw landmark. Dit is een belangrijk inspraakmoment. Lijkt de toren goed? Of zijn er aanpassingen nodig? Jij bent de kenner van de toren. Bestudeer hem goed, hierna passen we het ontwerp éénmaal aan, daarna staat het ontwerp vast.

Torens_0073_Bergen op Zoom(Groep).jpg

Stap 4: Prototype V2

Soms is een aanpassingen van het 3D model nodig. Bepaalde punten zijn niet altijd door te voeren, maar meestal wel. Wij kunnen uitleggen wat we wel en niet kunnen aanpassen aan een ontwerp. Hierna volgt een laatste prototype.

Display voorbeeld  copy.jpeg

Stap 5: Productie

Het ontwerp is af. Mooi! Wij printen de 110 Keymarks. Optioneel leveren wij ook eenmalig een gratis keymark display, voor een mooie presentatie in de winkel. We leveren zo snel mogelijk, zo kan de verkoop snel beginnen.

Na de productie komt de tweede factuur van 50%. In totaal kost de ontwikkeling dan dus € 445,50 ex btw.

Nabestellen mag vanaf 1 stuks, per kleur mogen de aantallen verschillen. Verzendig is gratis vanaf 55 stuks. 

IMG_9379 copy.jpg

Kom nu in contact!

Info

Ik wil een keymark laten maken!

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page